• Etiquette en interculturele dynamiek in een sociologisch en wetenschappelijk kader
 • Etiquette FUNdament

  Zorgt voor een geFUNdamenteerd, wetenschappelijk onderbouwde training. De huidige markt maakt dat de kwaliteit van onze omgang met elkaar belangrijk is om tot goede resultaten te komen. De juiste omgangsvormen leert u met kennis van etiquette van Etiquette FUNdament, op elk gebied en elk moment dat u het nodig acht. 

  Wij doen dit met het accent op FUN en een wetenschappelijke beargumentatie en een programma is mogelijk in combinatie met Culture Coach, een zekerheid voor élke situatie. 

  Bekijkt u eens onze introductie video:

  introductie film Etiquette FUNdament

   

  Omgangsmanagement 

  Etiquette FUNdament organiseert verschillende workshops voor verschillende leeftijden:

  • Omgangsmanagement verzorgt lezingen en workshops voor jaarclubs, disputen, universiteiten en hoge (hotel) scholen. Het wordt speciaal op deze doelgroep afgestemd. 
  • Omgangskunde is het programma voor middelbare (hotel) scholen.Voor basisscholen is er het programma: Niet uit je neus! en andere zaken. Dit is een speciaal programma voor groep 5 t/m 8. 
  Culture Coach

  Een training van Culture Coach geeft de basis voor interculturele communicatie tussen uw internationale collega's en relaties, maar zorgt ook voor verbetering van uw bedrijfscultuur in algemene zin. 

  Culture Coach geeft u een prettige voorsprong op ieder (internationaal) contact.

    

  Nieuws

  Wij brengen u graag regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws. Wij doen dat d.m.v. persberichten en een nieuwsflits, waarvoor u zich kunt aanmelden. Heeft u Etiquette FUNdament al gezien in de Telegraaf?

   

  Etiquette FUNdament en Culture Coach is verhuisd! Het nieuwe adres is  Prinses Catharina Amalialaan 144 in Zeist.  

  Vraag en antwoord

    Vraag en antwoord

  Wij beantwoorden graag uw vragen, kijkt u en volgt u ons via twitter: Heleen Hulshof voor de meest gestelde vragen en dagelijkse opmerkingen. 

  Zie ook onze facebook pagina: Etiquette FUNdament!                                      

                                                                           
                      

    
   
   
   

  Goede doelen


  Wij steunen goede doelen. Leest u hier meer over de goede doelen van Heleen en Flip. Heeft u een goed doel waarvan u denkt dat Etiquette FUNdament en Culture Coach een belangrijke rol in kunnen spelen, neemt u dan contact op.

  67