• Companies don't buy but people do, omgangsmangement is daarom onmisbaar

Omgangsmanagement

Etiquette voor HBO'ers en studenten van de Universiteit.

Omgangsmanagement is een humorvol evenement om je snel op de hoogte te stellen van de do's en don'ts tijdens ontmoetingen, bijeenkomsten en gala's.

Tijdens je studie leer je alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om met jouw studiekeuze een toekomst te maken. Prima, denk je. Maar wat leer je over het communiceren van deze informatie? Hoe hoor je met mensen om te gaan? Met medestudenten en docenten nu, en straks met werkgevers in je toekomstige (internationale) werkveld?

Omgangsmanagement is een programma dat je wegwijs maakt in de wereld van de etiquette. Dit programma is heel geschikt voor jaarclubs en disputen. Of als invulling van een alumnidag voor hogeschool en universiteit.

Programma
Het programma is een samenstelling van onderwerpen uit Etiquette FUNdament. Na een telefoongesprek geven wij afhankelijk van de te besteden tijd een invulling. Het programma is anders geprijsd t.a.v. het gebodende. Hierdoor wordt het meer betaalbaar. Investeer in je toekomst, ken de etiquette en vraag via het contactformulier een offerte aan!