Open Inschrijving

Etiquette FUNdament organiseert regelmatig trainingen op diverse locaties in Nederland en België. De aanmelding voor de training geschiedt op basis van open inschrijving. Zodra er voldoende deelnemers zijn informeren wij u bijtijds over de datum waarop de training plaats vindt. U kunt zich als individu, bedrijf en school inschrijven.

 

Amsterdam

Etiquettediner in La Tulip

Mijn internationale group of friends zijn veel gewend en het was lastig om in Amsterdam iets bijzonders te vinden waar wij in alle beslotenheid en rust konden dineren. Niet alleen was het eten fenomenaal, maar ook de bediening, de inrichting en de hele sfeer was zoals ik had gehoopt. I'll be back." - een internationale fashion designer die anoniem wenst te blijven.

Een geweldige locatie om ons etiquettediner te houden in combinatie met een fantastisch vijf gangen diner inclusief aperitief, amuses en wijnen en koffie en thee na. Het gehele programma van Etiquette FUNdament en Culture coach wordt gepresenteerd. Voor specifiekere informatie kunt u contact met ons opnemen. Prijs 225,00 Euro per persoon. Bij veertien personen wordt er een datum vastgesteld.

Rotterdam de Harmonie

Restaurant de Harmonie, de socitiëteit. Dit is een kans om in het sjieke gedeelte van Restaurant de Harmonie uw etiquette bij te spijkeren. Mogelijkheden zijn: lunch voor 165,00 Euro per persoon en diner voor 185,00 Euro per persoon. Het gehele programma van Etiquette FUNdament en Culture coach komt voorbij. Voor specifiekere informatie kunt u contact met ons opnemen. Bij zowel lunch als diner wordt bij veertien personen een datum vastgesteld. Geplande diners in oktober en december 2010.

Den Haag Carlton Beach Hotel

Samen met de Carlton Beach Hotel brengt Etiquette FUNdament deze winter een Etiquette Diner naar Scheveningen. Geeft u zich al vast op. De exacte informatie volgt a.s.a.p.

België

Ondermeer in Antwerpen en Brussel (Frans en Engelstalig), vult u s.v.p.het formulier in.

Onderwijsinstellingen / Sociëteiten

Samen met Stayokay Nederland worden er op vier sfeervolle locaties in Nederland: Bunnik, Heemskerk, Soest en Gorssel Etiquette FUNdament aangeboden. Er wordt een driegangen menu incl. twee consumpties en een vergaderarrangement met koffie en thee en lekkers plus een dagdeel Etiquette FUNdament geserveerd. Het is voor middelbare en hoge scholen, universiteiten en jaarclubs. U kunt uw studenten of medestudenten werkelijk de omgangsvormen meegeven of hen hiermee bewust laten worden door deel te nemen aan dit bijzondere project. Het programma wordt op maat gemaakt. Bij een minimale deelname van 25 personen is het hele arrangement 85,00 euro incl. Btw per persoon. Is de groep groter dan wordt de prijs per persoon aangepast. De locaties zijn met openbaar vervoer te bereiken of natuurlijk per eigen bus of vervoer. Geeft u aan met hoeveel personen u denkt te komen en welke locatie dan sturen wij een offerte.

Inschrijfformulier

Gewenste locatie:
Aantal personen:  
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:  
Adres:  
Postcode:  
Plaats:  
Telefoon:  
E-mail:    
Opmerkingen: