Waarom Etiquette FUNdament?

Etiquette FUNdament benadert etiquette serieus en met een knipoog. De voordelen, voorbeelden en vooroordelen worden deels door ons vergroot uitgebeeld, waardoor u het sneller leert.

Onze trainingen worden gekenmerkt door de combinatie van serieuze onderwerpen met humor over te brengen. Deze combinatie heeft een positief effect op de deelnemers, die daar in de praktijk hun voordeel mee doen.

Een training of presentatie met Etiquette FUNdament heeft impact op zowel uw omgangsvormen als dus ook op uw lachspieren. Wij inspireren u en u leert op een energieke, snelle en speelse manier de hedendaagse omgangsvormen in uw voordeel te laten werken (zowel zakelijk als privé). Al onze trainingen worden door professionals uitgevoerd.

Met Etiquette FUNdament hoeft u uw medewerkers zelf niet aan te spreken op omgangsvormen. Dat doet Etiquette FUNdament voor u.

Etiquette FUNdament heeft ruim 10 jaar ervaring in verschillende branches, in diverse bedrijfsculturen en subculturen en in binnen- en buitenland. Onze klantenkring is internationaal, groot en divers gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Wilt u weten wie onze klanten zijn? Klik dan hier.