Aanbod en onderwerpen

Onze onderstaande activiteiten kunnen wij voor zowel kleine als grote groepen organiseren, variërend van 1 t/m 400 personen.

 

Training en (cultuur)verandering in uw organisatie

Wij verzorgen verschillende soorten korte en lange trainingen. Het resultaat van onze trainingen is te merken aan een verandering in het gedrag van de deelnemers. Etiquette FUNdament waarborgt dit door na enkele maanden een terugkoppeling te doen aan de cursisten en natuurlijk met Dhiyo.

Voorafgaand aan de training houden wij een scan bij de deelnemers en een intakegesprek bij u op kantoor om u en uw bedrijfscultuur te leren kennen. We stellen samen uw leerdoelen vast. Vervolgens maken wij een trainingsprogramma, dat uit één van onderstaande onderdelen bestaat of een combinatie daarvan. Collective talent company kan mogelijk een medeparticipant zijn in verband met het coachingstraject. Etiquette op de werkvloer zijn een resultaat van de definiëring van de (kern)waardes van uw organisatie. 

Trainingsonderdelen

Expand all

  • Etiquette Algemeen

  • Netwerken

  • Tafelmanieren

  • Kleding Coach

  • Culture Coach

Een lezing

Bij een lezing maakt u een selectie van de onderwerpen, die we bij training hebben getoond. Dit is afhankelijk van de duur van de lezing. Etiquette FUNdament maakt er een humoristische en educatieve omlijsting omheen. Er is een gesprek via de telefoon en op basis daarvan begint de samenwerking.

 

Een bedrijfsuitje of onderdeel van teambuilding?

Schakel EtiquetteFUNdament in voor een workshop. Met onze combinatie van humor, ontspanning en informatie weet u straks hoe het hoort en gaat u met een goed gevoel naar huis.

We kunnen ook een workshop / lezing als onderdeel in een bestaand trainingsprogramma inpassen, dit doen we met regelmaat en blijkt zeer effectief en afwisselend te zijn voor de deelnemer.

Als teambuilding uw doelstelling is, dan kunnen wij bijvoorbeeld gelijkgestemde doelen t.a.v. omgangsvormen behandelen door de wereldcafémethode. Of etiquette kan een onderdeel zijn van uw salestraining, een meerdaagse teambuilding of leiderschapstraining.

 

Incentive voor uw team

 

Een incentive programma moet de promotie en ondersteuning zijn voor het realiseren van de doelstellingen. Het moet onderdeel van de cultuur zijn en helpen deze te verbeteren. De incentives moeten bereikbaar, onderscheidend en aantrekkelijk zijn. Etiquette FUNdament kan u daarin ondersteunen.

Commerciële medewerkers eten vaak met klanten en-of prospects daarbij ontstaan zakelijke kansen. Om die kansen te verzilveren is goede performance tijdens lunch of diner van groot belang.  Etiquette FUNdament kan op humoristische maar ook zakelijk informatieve manier uw medewerkers vaardigheden bij brengen die de performance sterk verbeteren dit al dan niet in combinatie met een lunch of diner. Het resultaat zal zowel privé als zakelijk vruchten afwerpen. De deelnemers voelen dat er goed in hen wordt geïnvesteerd als men naar zulk soort incentives mogen gaan!

 

Individuele begeleiding

Een lastige situatie met één van uw medewerkers? Of heeft u zelf het inzicht dat het nodig is te investeren in uw savoir vivre? Dat is wat Etiquette FUNdament biedt. Een persoonlijk coaching traject van meerdere ontmoetingen met een perfecte spin off. Beginnen is het halve werk. Vraagt u nu naar onze ervaringen.

 

Borrels en Nieuwjaarsborrels

Onze acteurs geven een daverende invulling aan uw maandelijkse borrel of Nieuwjaarsreceptie voor uw klanten en medewerkers. In korte tijd komt er op humoristische wijze een scala aan wetenswaardigheden voorbij zodat u met goede en etiquette omlijste voornemens de volgende bespreking, of het nieuwe jaar, in kunt gaan.

 

Een combinatie met ...

Geef uw eigen invulling aan uw Etiquette Evenement. Werkelijk u kunt ons verrassen.
Voor u hebben we een paar succesvolle suggesties. Etiquette FUNdament is heel geschikt om te combineren met bijvoorbeeld:  

Een combinatie met ...

Expand all

  • een wijnproeverij

  • een kookworkshop

  • pakkenvoorbereiding voor heren en/of dames

  • golfetiquette

  • galavoorbereiding

Kerstdiners


Einde van het jaar in zicht?
Wenst u een ontspannen aankleding van uw kerstdiner met een humoristische toon? Bij Etiquette FUNdament heet een Kerstdiner een FUNdiner.

Op een lichte en plezierige manier worden enkele onderwerpen aangetipt voor en tijdens een diner. Daarna laten wij u geheel en gezellig uw diner afsluiten met alleen uw medewerkers. Een balans van entertainment en kleine weetjes voeren hier de toon. Wenst u het kertsdiner/lunch/ontbijt op uw bedrijf? We werken, volgens ons met de fijnste en beste cateraar van Nederland: Orange Olive 

 

Relatiedagen voor uw netwerk


In onze brede bedrijfsvoering geven wij ook invulling aan een relatiedag
voor uw klanten. We verzorgen de uitnodiging, doen de samenstelling van het programma en geven een presentje mee aan het einde van de dag / middag. Graag geven wij u onze ervaringen over deze specialiteit.