Leer de regels, zodat je weet hoe je ze netjes kunt breken - Dalai Lama.

Etiquette FUNdament, hét FUNdament!

Etiquette FUNdament doet meer dan alleen etiquette regeltjes leren. Etiquette FUNdament leert u werkelijk internationaal gastvrij te zijn en hoe verbinding te maken met een klant, medewerker of collega in binnen en buitenland.

Etiquette is innerlijke controle en daardoor vrijheid om uw gewenste verbinding en resultaten met de ander te behalen. Alles wat u denkt, voelt en zegt heeft een gevolg. Dus ook werkelijke oprechte wellevendheid heeft een positief (zakelijk) gevolg.

Etiquette FUNdament herbergt tal van onderdelen van sales skills en neurologie van Willem Verbeke (Hoogleraar Sales en Accountmanagement Erasmus Universiteit en auteur van het zojuist verschenen boek Neuro Economics) en Maarten Colijn van Professional Capital  tot en met het herconditioneren van jezelf via Dhiyo én aspecten van zakelijk flirten.

Het culturele gedeelte wordt gedaan in samenwerking met het stapstenen model van Jitske Kramer van Human Dimensions. Zo krijgt u een volledig programma waar u uw voordeel mee kan doen zowel sociaal, privé als zakelijk. Dit vertaalt zich uiteindelijk ook in een financieel resultaat. Al deze kennis komt bijeen in een geFUNdamenteerd en vermakelijk programma van Etiquette FUNdament, dat u niet mag missen!