Locatie

Etiquette FUNdament en Culture Coach huist in de bossen tussen Driebergen en Zeist. We ontvangen u graag voor een kennismaking, maar natuurlijk kunnen we ook ú bezoeken en de problemen op de eigenlijke locatie bespreken. Er zijn in Zeist en omgeving Zeist diverse prettige trainingsruimtes, maak een vrijblijvende afspraak met ons.

 

Mogelijke locaties

Mocht u kiezen voor Etiquette FUNdament in combinatie met het verzorgen van de innerlijke mens dan zijn er mogelijkheden van champagne met diverse amuses tot een diner, lunch of ontbijt. Dit op de mooiste locaties in Nederland gecombineerd met de mooiste en de beste cateraar's van Nederland met de beste menu’s naar iedereen zijn of haar eigen budget.

Etiquette FUNdament zorgt voor een etiquettemenu met alles erop en eraan. Heeft u een locatie in gedachten? We gaan samen met u en de locatie in onderhandeling om een heerlijk menu af te spreken eventueel met de juiste etiquette en entourage.

De locaties, waar wij mee samenwerken, waar u Etiquette FUNdament en of Culture Coach kunt houden, buiten onze éigen kantoor: