Ik kan me uw naam niet meer herinneren, uw manieren des te meer...

Wie zijn wij?

Etiquette FUNdament, Omgangsmanagement en Culture Coach is bedacht door Heleen Hulshof. Zij werkt af en toe samen met acteurs Flip Aartsen en Eric Verouden: "Wij werken samen met verschillende mensen die ons regelmatig op alle fronten ondersteunen. Op deze manier hebben wij een divers team. Dit houdt ons scherp. Zo blijven wij op de hoogte van alle moderne omgangsvormen en internationale ontwikkelingen".

Heleen Hulshof

HeleenHeleen is sinds 1999 onderneemster met Etiquette FUNdament en Culture Coach. Ze heeft Hotelschool en de Pedagogische Hogeschool voor Consumptieve Technieken afgerond en volgt een studie Sociologie aan de Erasmus Universiteit. In het verleden heeft ze les en coaching gegeven op de Middelbare- en Hoge Hotelschool, Haagse Hoge School en de Butleracademy.

Daarnaast heeft ze het kamerpersoneel van het Torentje en de Minister President getraind, alsmede personeel van het Catshuis en andere Ministeries. Ze heeft zelf uitgebreide ervaring opgedaan in Nederland en in het buitenland.

Haar interesse gaat uit naar de neurologische benadering van omgangsvormen en hoe uitsluiting (discriminatie), selectie, verkoop en succes werken op individueel, maatschappelijk en bedrijfsniveau. Haar klantenkring is internationaal, groot en divers.

Flip Aartsen

FlipFlip studeerde in 1988 af aan de Hogeschool voor de Kunsten (Theaterschool) te Amsterdam. Hij is sinds 1989 ondernemer. Flip heeft zowel als acteur en regisseur vele theaterproducties gemaakt. In 1990 en in 1995 ontving hij twee Theaterkunstprijzen van de Gemeente Amsterdam. Met Michel Krot vormt hij Del Boca Vista  waarmee hij video’s, theater en trainingen voor bedrijven, organisaties en instellingen realiseert. 's Zomers maakt hij met Villa Borghese onvervalst festival theater.

Eric Verouden

Eric VeroudenEric maakt sinds zijn 18e theater. Hij is gespecialiseerd in comedy. Aanvankelijk speelde hij op festivals door heel Europa en later ook in de schouwburgen (o.a. met het Cirque Magnifique, een theatraal circus). Naast spelen heeft hij altijd lesgegeven en trainingen verzorgd. Op het ogenblik geeft hij drama aan de docentenopleiding van de Fontys (FLOT) in Tilburg. Daar is hij ook opleider voor de toekomstige docenten 'Omgangskunde'. Sinds 1989 is hij zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf  Theaterman, waarmee hij werkt voor bedrijven en overheid.